Nintendo Switch Sverige

Vi spelar spel på Nintendo Switch och streamar på youtube. Vi håller oss endast till vår favoritkonsol Nintendo Switch och vi använder svenska i våra videos. Vi vill skapa en knytpunkt för Nintendo Switchspelare som spelar Switch eller som är nyfiken på hur det är att spela spel på en Nintendo Switch ;).

Vill du spela med oss? Gå då in på vår Discordkanal så lovar vi att det finns massor med folk som du kan spela med eller mot, klicka här!

Klicka på knappen nedan för att följa oss på Youtube

Gubbspel Smasch bros Ultimate
Här är vi som spelar och bilden är tagen från en av våra SMASH-SESSIONS.

Alla är välkomna och vi ser gärna att du spelar med oss. Antingen i en av våra onlinesessions eller så kan du komma och gästa oss i vår studio i hjärtat av Göteborg. Varning för Göteborgshumor.

Vi som är Gubbarna heter, fr. vä: Krippa, Niclas, Mathias och Jonas.

Nintendo Switch och Öl?

Vi tar gärna en och annan öl i soffan när vi spelar, och ibland får förloraren äta superhet chilisås eller annat roligt straff för att man hamnade sist :D. Det är ok att ta några öl men att vara som en sjöbuse, vilt berusad, passar inte så bra i bild 😉

Youtube-kanalen Gubbspel

Vår kanal hittar du här: https://www.youtube.com/gubbspel

På vår kanal Gubbspel finner du videos från våra tvåtimmars-streams och kortare highlightsstreams. Följer du vår facebooksida så kommer du få informationen om kommande streams och andra roliga event.

Priser som Switch steelcases

När vi håller i spelturneringar så har vi massa grymma Nintendopriser som priser. Ibland när vi har feeling så kan vi även lotta ut. Det kan vara priser som steelcase, sportflaskor, t-shirts och andra fräcka nintendoprylar.

Gubbspel och Nintendo Switch på Discord

Vi har en mäktig Discordkanal där du kan chatta med oss gubbar och alla som är trogna Switch Gejmers.

Här har du en inbjudningslänk till kanalen: https://discord.gg/tRdwVdy 

Varmt välkommen,
Gubbarna

Till startsidan