Mario Kart Tour till Smartphone

0
1063

Vad är Mario Kart Tour för något? Mario Kart Tour är ett mobilspel i Mario Kart-serien som kommer att släppas sommaren 2019. Mario Kart Tour kommer att bli det andra Mario-serien mobila spelet efter Super Mario Run, som jag inte tyckte var någon höjdare, och spelet är gratis att ladda hem från App Store och Google Play.

Bildresultat för mario kart tour

I spelet Super Mario Run så sprang Mario automatiskt och jag undrar om det blir något liknande i Mario Kart Tour. Och jag förväntar mig att det blir rörelsebaserad styrning, kanske är det valbart.

Jag hoppas verkligen att man ska kunna utmana kompisar på banor med sitt “ghost” eller spöke på swedish.

I sommar får vi svaren. Jag ser verkligen fram emot detta.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar
Skriv ditt namn här